Heldag i Göteborg – Dag 3


Vi vaknade första gången klockan 06.00 när Tony började få Buffé sug å började tjata. Trots detta lyckades vi somna om, vi bestämde sedan att vi skulle stanna i Göteborg en natt till, det regnade nämligen och vi kände att det var ganska skönt att ta det lugnt en dag till. Vi gick in på Nordstan och tog en buffé på Lydias. Sebbe, som aldrig vart utanför grannkommunen blev helt till sig av alla affärer och att man fick ta hur mycket mat man ville.

Efter maten gick vi omkring i stan i regnet en bra stund och kollade affärer och sånt. Mitt förslag om att gå å kolla på Ostindiefararen blev tyvärr nedröstat och det blev bestämt att vi skulle se Transformers 3D.

Vi spenderade tiden inne på Butrix där vi var i 3 timmar. Tony fick prova på att vara vältränad som oss andra 🙂

Sedan var det dags för bion. Några av gubbarna somnade gött men vi fick iallafall snygga solbrillor på köpet.

Efter bion drog vi till båten och låg och tjatade lite. Sedan fick Emil sin vilja igenom och vi drog till Casinot, han planerade att vinna lite pengar så att vi kunde slippa leva på nudlar men det slutade i katastrof och vi fick ta till Tonys ungkarlskvällsmat: ”tänk på en grillad kyckling när du somnar”. Vi somnade tidigt med kycklingdrömmar ca klockan 12 och laddade för en tidig avgång nästa dag som vi hoppades skulle bli lite bättre vädermässigt.

Related Images: