Jocke med kniven blir sjösjuk – Dag 9


Lyckan är gjort! Tony är tillbaka, med sig har han sin rödhårige kumpan, Jocke. De är laddade å tända efter några dagar i karantän och rehab på torra land. De knäcker genast de första ölen. Vi går tillsammans genom stan för att besöka glasbanken och ta ut dagens lön. Det blir några kilon att bära och vi får rasta med glas halvvägs på väg tillbaka.

Vi kastar loss och sätter fart mot Fiskebäck, det går inte speciellt snabbt men det är inte heller speciellt långt. Det blir en lugn färd och vi anländer på eftermiddagen. Väl framme duschar vi och går sedan upp för att kolla in den legendariska Kungsklytan. Där de spelade in en scen ur Ronja Rövardotter, dock kommer vi bara halvvägs innan mina fruktansvärt kultiverade medresenärer vägrar gå ett steg till då det synes dem alltför jobbigt att gå i uppförsbacke i den steniga terrängen. Jag får ge med mig och vi sätter oss på stället, som i och för sig är alldeles perfekt för en kall öl så här i solnedgången.

Vi går och käkar pizza, som tydligen inte var så god då Jocke blir dålig och blir sängliggande under kvällen medan vi andra går ut och kollar nattlivet, vilket inte heller var något vidare. Besvikna går vi och lägger oss igen. VA FAN WESTCOAST!

Related Images: